BPJS

BPJS

Job Fair 2019

  • Berita Terkini

    HONDA CBR 150

    Selasa, 25 Juni 2019

    Kemplu Dadi Botoh Pilkades

    Nang ndesane Kemplu karo Daplun, lagi pilihan lurah alias Pilkades. Ndilalah, Kemplu karo Daplun pada-pada dadi pendukung alias botoh.

    Bareng ketemu nang dalan, wong loro pada ngobrol. "Primen Plu, jagomu keprimen ketone aurane, menang apa kalah?" takone Daplun.

    "Kabeh kue kersane Gusti Allah, Plun. Tapi aku yakin, jagoku menang..." jawabe Kemplu.

    "Nek kaya kue, jagoku mesti menang Plu," jawabe Daplun.

    "Bisane?" Kemplu bales takon.

    "Kie, selama aku dadi botoh lurah, aku puasa. Senajan puasa, aku ya tetep golet suara. Enggane apa ora kudu optimis aku?" ujare Daplun karo nyengir-nyengir.

    Kemplu meneng baen. Terus deweke omong. "Aja terlalu optimis Plun. Aku ya ora ndisiti kersa. Malah kudune jagoku sing arep dadi," omonge Kemplu.

    "Duh, kowe puasane lewih akeh ya Plu?" jawabe Daplun.

    "Justru kue Plun. Aku ora puasa merga mbotohi lurah. Kurang apa enggane nyong. Nganti pahala puasa bek tek korban a go jagoni lurah.."

    GLUBRAGG... sing krungu pada kejungkel. (by mam)

    Berita Terbaru :


    Scroll to Top